Over ons

Aangenaam

Ons verhaal

Welkom, wij zijn er voor jou!
Wij hechten veel waarde aan een vlotte service en het opbouwen van open en oprechte relaties met onze klanten en partners. Ons doel is onze klanten een volledige bescherming te bieden tegen de risico's in zowel hun persoonlijke als professionele leven. Gezien elke situatie anders is, is jou beschermen maatwerk. Wij maken graag tijd voor jou en bekijken samen jouw noden en behoeftes. Als onafhankelijke vertrouwenspersoon en met de ervaring van iedereen in ons team hebben wij alles in huis voor een eerlijk en correct advies en de behartiging van jouw belangen.

De drie “O’s” in ons logo verwijzen naar de 3 locaties op de Opitterkiezel waar het kantoor zijn activiteiten heeft uitgeoefend. Doorheen de jaren is het kantoor verder gegroeid. De laatste O is niet gesloten en symboliseert de open blik op de toekomst. Ons verhaal is nog niet rond…

Onze waarden

Zorgzaam

Wij zorgen voor u! Zorgen voor een juiste bescherming tegen een concurrentiële en eerlijke prijs. We willen zorgen dat u ontzorgd bent, door aan uw zijde te staan bij expertises en een correcte opvolging en afhandeling van uw dossier te garanderen.

Gemoedelijkheid

We begrijpen dat gemoedsrust essentieel is. Dit vertrekt bij een warm ontvangst, een persoonlijke aanpak en een toegankelijk en bereikbare vertrouwenspersoon. Bij schade krijgt u 24/7 uw vertrouwde makelaar aan de lijn.

Professioneel

Wij zijn experts in ons vak vanuit onze jarenlange ervaring en vakkennis die wij continu scherpstelling met opleidingen. Onze onafhankelijkheid, ons uitgebreid netwerk en het gebruik van digitale tools stellen ons in staat om kwalitatieve oplossingen en een goede service te bieden.

Vertrouwen

We hechten we veel belang aan eerlijkheid, transparantie en wederzijds vertrouwen. Zo werken we samen met u aan een lange termijnrelatie.

Ons team

Maxime

Maxime Clijsters

Gedelegeerd bestuurder
089 86 42 77
maxime@clijstersverz.be

Elsky

Elsky Claessens

Bert

Bert Trouwen

Polisbeheerder, Schadebeheer
089 82 03 65
bert@clijstersverz.be

Sanne

Sanne Lemmens

Adviseur verzekeringen
089 82 03 62
sanne@clijstersverz.be

Kennismaken?

Contacteer ons


Scroll to Top